0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tips voor het inrichten studio

Je studio goedkoop inrichten kan moeilijk zijn. Daarom geeft WOONENZO jou een aantal gouden tips waardoor jouw studio groter lijkt!

Tips voor het inrichten studentenkamer

De beste tips voor het inrichten van jouw studentenkamer krijg je van WOONENZO. Goedkoop je kamer inrichten hoeft niet moeilijk te zijn!

Woonblog

In de WOONENZO woonblog lees je alle trends, tips en tricks en krijg je aanvullende informatie over producten, materialen of meubels

Gouden tips: je huis goedkoop inrichten

WOONENZO geeft je de gouden tips voor het goedkoop inrichten van je huis. Want mooi hoeft niet duur te zijn en dat bewijzen wij!

Zo creëer je een landelijke inrichting

Je hebt geen boerderij nodig om het plattelandsgevoel te krijgen! WOONENZO legt je uit hoe je een landelijke inrichting creëert.

Kleurencombinaties in de winter

Alles over kleurencombinaties voor in de winter,om de koude wintermaanden warm door te brengen

Subtiel en schitterend: een grijs interieur

Een grijs interieur hoeft niet saai te zijn, maar juist heel interessant. WOONENZO legt je uit waarom en welke kleuren het mooist matchen met grijs

Industriële meubels

De mooiste industriële meubels koop je bij WOONENZO. Van een industriële bank, tot een industriële woonkamer: shop deze trend nu snel online!

Maatregelen COVID-19

Ook WOONENZO heeft maatregelen getroffen om verspreiding van het virus COVID-19 tegen te gaan. Onze winkels zijn dicht, maar we bezorgen nog steeds!

Hoeveel mensen passen om een tafel

Hoeveel mensen er om een tafel passen heeft te maken met of je een rechthoekige of ronde eettafel hebt. WOONENZO geeft jou hier advies

Bank advies: standaard afmeting van banken

Wanneer je een bank aanschaft, moet je rekening houden met de afmeting. Lees hier de standaardafmeting van een 2-zits bank of 4- zits bank | WOONENZO

3 voordelen en nadelen van stoffen

WOONENZO legt je uit wat de voordelen en nadelen van onze velvetstoffen, lederlook en stofsoorten zijn. Zo maak je de beste keuze.

Duurzame en gerecyclede meubels zijn de toekomst

Op zoek naar duurzame meubels? Meubels van gerecyclede producten en natuurlijke materialen zoals Indonesisch boothout of mangohout | WOONENZO

Waar je over na moet denken bij de aanschaf van een kledingkast

WOONENZO geeft jou advies over de aanschaf van een kledingkast. Waar moet je rekening mee houden en welke stijlen en indelingen zijn er.

Wat is een boxspring

WOONENZO geeft antwoord op de vraag: wat is een boxspring. Met uitleg over de matras, topper, het hoofdbord en het onderstel. Lees hier verder!