7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Neem contact op met onze klantenservice

 

Hulp nodig?

 

Wij helpen je graag!     
Onze klantenservice is op maandag van 11:00 tot 18:00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur bereikbaar.


Bel naar: 088 - 188 18 18        
Voor vragen mail je naar: klantenservice@woonenzo.nl        
 

Gekochte meubelen moeten binnen 14 kalenderdagen geinspecteerd worden op schade of ontbrekende onderdelen. Houd er rekening mee dat dit vóór de montage moet gebeuren, na de montage kan er geen aanspraak gemaakt worden op vervanging. Bij beschadigingen en missende onderdelen, mail dan naar: klantenservice@woonenzo.nl, met daarin de ordergegevens, foto’s en onderdeelnummers. 

 

Indien wij het onderdeel op voorraad hebben, wordt dit zo spoedig mogelijk bij jou geleverd. Het kan ook voorkomen dat het onderdeel besteld moet worden, dan moet je rekening houden met de levertijd van het onderdeel.

 

Voor vragen over meubels kun je natuurlijk ook altijd terecht bij onze experts in de woonwinkels. Informatie over onze materialen en stoffen vind je bij onze stoffencollectie. Om al deze stoffen in het echt te bekijken, ga je langs in één van onze woonwinkels. Helaas hebben wij geen samples die we kunnen verzenden.