0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

WOONENZO woonwinkels vind je door heel Nederland

 

Meubelzaken


Onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven gaan ook met de tijd en trends mee. Ben jij iemand die de meubels moet zien, proberen en zelfs ruiken? Die de sfeer van een meubelzaak wil voelen en proeven? Dat kan uiteraard. Dan nodigen wij jou graag uit om langs te komen en inspiratie op te doen in onze woonwinkels. Je kunt helemaal verdwalen in onze volledig ingerichte showrooms. Doe inspiratie op van een woonkamerset, of neem een kijkje bij een slaapkamerset.
 
Omdat wij een ingerichte showroom hebben, kun jij je meteen voorstellen hoe een bepaalde woonkamer set in jouw woonkamer staat. Of welke kleur kussens mooi staan bij een specifieke kleur hoekbank. Wij zijn de beste keuze als jij lekker wil shoppen en een mooi interieur samen wil stellen. Kom snel naar één van onze showrooms en ervaar het geluk dat goedkope meubelwinkels jou kunnen geven.

 

Goed en goedkoop


WOONENZO maakt wonen betaalbaar. Want mooi wonen hoeft niet duur te zijn! Wij verkopen mooie meubels voor prachtige prijzen. Van banken, tot kasten en zelfs complete woon- of slaapkamers. Inmiddels hebben we meerdere vestigingen en zijn we bezig met uitbreiding. Want het kan altijd beter, mooier en meer natuurlijk! We streven door heel Nederland vestigingen te openen, zodat heel Nederland goedkoop kan shoppen bij onze woonwinkel. Ben jij iemand die meubels wil ruiken, proberen, voelen en zien? Dan is één van onze showrooms de beste keuze voor jou. Zo kun je meteen zien of het product voldoet aan jouw verwachtingen, past bij jouw interieur en helemaal naar jouw wens is. Natuurlijk kunnen kleuren en afmetingen aangepast worden naar jouw smaak, daar helpen en adviseren wij ook in. Wij regelen alles met onze leveranciers en jij hoeft alleen maar te wachten tot jouw meubel geleverd wordt! Door onze jarenlange expertise kunnen wij iedereen tevreden de deur uit laten gaan. Daarom is de woonwinkel van Woonenzo, de beste meubelzaak!

 

Showrooms

 

Onze vestiging in Amsterdam bevindt zich in de VillaArena. Deze volledig ingerichte showroom is geopend van 10:00 tot 17:30 uur, op koopdonderdag tot 20.00 uur en op zondag gesloten. Onze vestiging in Den Haag bevindt zich in de MegaStores en de vestiging in Eindhoven op de Ekkersrijt. Deze volledig ingerichte showrooms zijn geopend van 10:00 tot 18:00 uur, op koopavond tot 20.00 uur en in het weekend tot 17:00 uur. Kijk voor meer informatie op de pagina van betreffende showrooms.