0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Vintage bureau Amaton

100,-

Productomschrijving

Dit vintage bureau geeft karakter aan een werkkamer of een thuiskantoor. Door het gebruik van hout geeft het daarnaast ook een rustieke en een landelijke uitstraling. Vintage bureau Amaton heeft genoeg opbergruimte, dus naast dat het een mooi bureau is, kun je er ook je spullen in kwijt. De opbergkastjes aan de zijkant zijn uitgevoerd met drie lades. Bovenin is er ook nog ruimte om spullen op te bergen, door een soort vak tussen het kastje en het bovenblad. Omdat dit een vintage bureau is, is het wellicht leuk om deze te decoreren met allerlei retro decoraties en accessoires. Bekijk ook eens ons assortiment bureaustoelen, om jouw werkplek helemaal compleet te maken!

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 55 cm
Hoogte
: 74 cm
Breedte
: 120 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.