0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Hoekbureau Corner wit

0/10 (0 reviews)
Adviesprijs 129,- 95,- 27%
Productomschrijving
Hoekbureau wit Corner is subtiel, neutraal en super praktisch. Door de vakken aan de zijkant is er heel veel opbergruimte. Ideaal wanneer je veel boeken, schriften of dergelijke hebt. Zo houd je de werkruimte of je kantoor netjes en geordend. De vakken zijn diep genoeg voor meerdere items. Daarnaast is de kleur wit perfect, omdat je niet de nadruk legt op jouw thuiskantoor zo. Wit is rustig en jouw werkruimte oogt dus ook zo met het hoekbureau wit Corner. Ook nog op zoek naar een bureaustoel? Ook deze vind je bij WOONENZO. Net als mooie schilderijen om jouw kantoor helemaal mee af te stylen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 111 cm
Hoogte
: 100 cm
Diepte
: 76 cm
Te bekijken?
: Nee
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.