0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Game bureau Enzo

0/10 (0 reviews)
Adviesprijs 295,- 175,- 41%
Productomschrijving
Dit zwarte game bureau komt inclusief handige indeling. Met genoeg ruimte voor je consoles en bovenop plek voor twee schermen. Aan de zijkant van het bureau Enzo vind je een haakje voor jouw koptelefoon. Ook de lade is praktisch, hier kun je extra spullen in kwijt. Al jouw apparatuur past op en in dit game bureau. Al onze meubels komen daarnaast met gratis bezorging, op een dag naar keuze. Maak jouw werkkamer, gamekamer of game-ruimte compleet met een fijne bureaustoel. Of kom langs in één van onze woonwinkels en ervaar zelf hoe handig dit game bureau is!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 123 cm
Hoogte
: 90 cm
Diepte
: 60 cm
Te bekijken?
: Ja, in Amsterdam en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Game bureau Enzo.
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.