Jouw showroommodel kopen | WOONENZO
7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Showroommodellen

lees meer

Ben je op zoek naar een zo goedkoop mogelijk meubel? Dan shop je nu natuurlijk onze showroommodellen. Deze zijn bij ons gigantisch afgeprijsd. De showmodellen zijn dus verkrijgbaar voor de grootste kortingen en vind je nergens goedkoper. Daar staan wij voor in. Bij WOONENZO vind je alles, van tv-meubel tot boxspring en hoekbank. En het grootste voordeel: deze items zijn al gemonteerd en direct op te halen in één van onze filialen. Bij ieder product staan de afmetingen en materialen aangegeven en in welke woonwinkel deze verkrijgbaar is. 

0 resultaten
Filteren ×
Voorraad
Materiaal
Kleur
Afmeting
Variant
Opbergbox
Geen resultaten gevonden

Showmodel kopen - direct op te halen!

Al onze showmodellen zijn al gemonteerd. Dit scheelt jou vooral tijd en moeite, je haalt je product op en hoeft het alleen maar bij jou thuis te plaatsen. Deze items zijn al in elkaar gezet door onze professionele medewerkers. Je hoeft jouw showmodel dus alleen maar op te komen halen in het betreffende filiaal en zelf te vervoeren. In welke van onze woonwinkels je jouw meubel op moet halen, staat aangegeven per product.

 

Een meubel kan om verschillende redenen een showroommodel worden. Zo kan een product uit de collectie gaan, wat betekent dat deze niet meer gemaakt wordt. Je hebt dat letterlijk het laatste item. Maar het kan ook zijn dat we een bepaalde kleur uitvoeren op een boxspring of bank en besluiten dat deze beter is in een andere kleur. Ook dan wordt een meubel een showroommodel. 

 

Showroommodellen OP=OP

Er geldt sowieso op al onze showroommodellen Op=op. Dit zijn de laatste items voor deze prijs. Wordt deze verkocht, verdwijnen ze uit de woonwinkels en uit onze webshop. Zorg dus dat je er snel bij bent! Soms hebben we een meubel ook nog in nieuwstaat en nieuw in de verpakking. Bekijk daarvoor de categorieën. Onze combi deals zijn hier een mooi voorbeeld van. Dit zijn producten nog nieuw in de verpakking, die we voor een mooie korting kunnen aanbieden.