0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Eettafel wit Rotterdam

165,-
Productomschrijving
De eettafel wit Rotterdam is een eettafel met een landelijke look. Deze gehele eettafel is uitgevoerd in de kleur wit, wat voor veel rust en ruimte zorgt in jouw eetkamer. Deze eettafel wit komt in de afmeting 180 cm en is dus geschikt voor zes personen, of acht personen (twee aan de kop van de tafel). De eettafel is gemaakt van een harde kunststoflaag die bekend staat om de onbreekbare en krasvrije eigenschappen. En dus ideaal voor wanneer je kinderen in huis hebt, want deze kunnen naar hartenlust spelen en tekenen aan tafel! De eettafel is uitgevoerd met vier robuuste poten die voor veel stabiliteit zorgen. De eettafel wit Rotterdam is leverbaar in de kleur Washed White en is ook onderdeel van de complete woonkamer Rotterdam. Deze bekijk je hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 75 cm
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Lengte
: 180 cm
Breedte
: 90 cm
Gewicht
: 46 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel wit Rotterdam .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel wit Rotterdam vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.