0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Klassieke barkast Soest

195,-
Productomschrijving
Barkast Soest is een typische klassieke barkast. Ideaal voor het opbergen van serviesgoed en andere dingen. Deze barkast is volledig dicht en is uitgevoerd in de kleur country grey. Door de keuze voor licht hout kun je heel makkelijk en snel een landelijk look creëren. Zo krijg je het plattelandsgevoel binnen. De hele kast is gemaakt van melamine; een harde kunststoflaag die bekend staat om de nagenoeg onbreekbare en krasvrij eigenschappen. Klassieke barkast Soest heeft vier draaideuren waardoor er meer dan genoeg opbergruimte is.
Serie Soest is één van onze meest populaire. In deze serie hebben we ook een vitrinekast, salontafel, eettafel en een complete woonkamer. Nieuwsgierig? Klik dan hier. De klassieke barkast kan de perfecte aanvulling zijn op deze woonkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 120 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam
Hoogte
: 117 cm
Diepte
: 37 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Klassieke barkast Soest.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klassieke barkast Soest vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.