0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Klassieke barkast Soest

230,-
  • Spaanplaat - PS_Country grey
Productomschrijving
Barkast Soest is een typische klassieke barkast. Ideaal voor het opbergen van serviesgoed en andere dingen. Deze barkast is volledig dicht en is uitgevoerd in de kleur country grey. Door de keuze voor licht hout kun je heel makkelijk en snel een landelijk look creëren. Zo krijg je het plattelandsgevoel binnen. De hele kast is gemaakt van melamine: een harde kunststoflaag die bekend staat om de nagenoeg onbreekbare en krasvrij eigenschappen. Klassieke barkast Soest heeft vier draaideuren waardoor er meer dan genoeg opbergruimte is.
Serie Soest is één van onze meest populaire. In deze serie hebben we ook een vitrinekast, salontafel, eettafel en een complete woonkamer. Nieuwsgierig? Klik dan hier. De klassieke barkast kan de perfecte aanvulling zijn op deze woonkamer.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 37 cm
Breedte
: 120 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 117 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Klassieke barkast Soest.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Klassieke barkast Soest vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.