0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Tilburg raw

350,- 295 16% Je bespaart € 55,00
  • Spaanplaat - St_Raw Endgrain oak - Glas
Productomschrijving
De vitrinekast Tilburg is net zo mooi in meubel als in prijs. En heeft veel opbergruimte, wat natuurlijk wel fijn is als je een vitrinekast aanschaft. Door de vele vakken en lades heb je in ieder geval meer dan genoeg plek om al jouw spullen op te kunnen ruimen. Deze goedkope vitrinekast is een echte blikvanger en hoort bij de Tilburg serie. Deze woonserie is al jaren één van onze bestsellers. En niet zonder reden. De serie is praktisch, maar ook mooi. Voor een bizar lage prijs heb jij alle meubels die je bij een woonkamer nodig hebt. Zoals deze vitrinekast. Bekijk de hele serie online of in een van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 40 cm
Breedte
: 75 cm
Gewicht
: 50 kg
Hoogte
: 180 cm
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Vitrinekast Tilburg raw.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Vitrinekast Tilburg raw ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.