0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Tilburg

125,-
Productomschrijving
De salontafel Tilburg is één van onze bestsellers. En dat is niet zonder reden. Het design is eenvoudig, maar mooi en praktisch. En de kleuren zijn warm en uitnodigend. Deze salontafel komt uit de populaire woonserie Tilburg. In de setprijs krijg je korting, maar ook los zijn de producten goed voor jouw portemonnee! Alle losse meubels hebben een mooie prijs. De kleuren van deze salontafel zijn rustiek en landelijk. En het is makkelijk decoratie te combineren met deze kleuren en dit design. Shop deze salontafel snel bij WOONENZO en bekijk ook zeker de complete woonkamer eens. Daar vind je onder andere deze salontafel en nog drie andere meubels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 70 cm
Gewicht
: 26 kg
Lengte
: 110 cm
Hoogte
: 40 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Tilburg.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Tilburg vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.