0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel Tilburg

200,-
  • 160 x 90 cm
  • Spaanplaat - St_Raw Endgrain oak - 160 x 90 cm
Productomschrijving
De eettafel Tilburg is eenvoudig, maar daarom niet minder mooi. Omdat het design niet te druk is, kun je op de eettafel decoreren zonder dat jouw interieur een ratjetoe wordt. De landelijke uitstraling die deze eettafel met zich meebrengt zorgt voor een rustige, maar warme look in jouw eethoek. Deze eettafel is 160 cm, wat betekent dat deze geschikt is voor vier tot zes personen. Dit meubel komt uit de woonserie Tilburg, één van onze bestsellers. Je kunt deze eettafel ook in combinatie met de salontafel, tv-meubel en het dressoir aanschaffen. Als complete woonkamer krijg je ook een mooie korting op de setprijs. Bekijk hier onze gehele collectie complete woonkamers.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 76 cm
Lengte
: 160 cm
Gewicht
: 28 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel Tilburg.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel Tilburg vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.