0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Eettafel uitschuifbaar Note

335,-
  • Spaanplaat - FO_Sosna Picea - 160 x 90 cm
Productomschrijving
De eettafel uitschuifbaar Note is onderdeel van de prachtige woonserie Note. Deze eettafel is 160 cm, maar wanneer je deze uitgeschoven hebt is de eettafel 207 cm. Ideaal wanneer je een kleine eetkamer hebt, maar wel vaak visite over de vloer komt! Of wanneer je een klein gezin hebt, maar soms extra eters in huis hebt. In een handomdraai creëer je namelijk van een 4 persoons tafel een 6 persoons tafel. En ben je klaar met eten en wil je weer meer ruimte? Dan schuif je de tafel gewoon weer in! Bekijk de eettafel uitschuifbaar Note en de andere meubels uit deze mooie woonserie nu op de webshop of in één van onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 75 cm
Lengte
: 160 > 207 cm
Gewicht
: 54 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel uitschuifbaar Note.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel uitschuifbaar Note vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.