0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Note

310,-
Productomschrijving
Dit mooie industriële tv-meubel van WOONENZO komt uit de gelijknamige woonserie Note. Uitgevoerd in houtlook en met donkere details. Het tv-meubel Note heeft een handige indeling. Door de twee open vakken, de twee lades en de twee dichte vakken kun je op alle plekken in dit tv-meubel jouw spullen kwijt. Ook handig voor het plaatsen van apparatuur. Deze prachtige woonserie is perfect voor degenen die van een stoer interieur houden. Je kunt ook de combinatiedeal aanschaffen, waar dit tv-meubel samen met een salontafel, eettafel en dressoir onderdeel van is. Op die manier heb je alle meubels in hetzelfde design en dezelfde kleur. Bekijk nu de hele serie Note in onze woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 68 kg
Diepte
: 43 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 68 cm
Breedte
: 190 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Note.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Note vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.