0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Note

325,-
  • Spaanplaat - FO_Sosna Picea - 68 x 43 cm
Productomschrijving
De prachtige industriële vitrinekast Note is een echte eyecatcher. Door de dichte vakken onderin en de open vakken bovenin heb je de perfecte combinatie van opbergruimte en plek voor decoratie. De twee dichte vakken zorgen namelijk voor een plek waar je spullen in kunt opruimen, zonder dat iemand deze ziet. Terwijl de drie open vakken bovenin ideaal zijn om accessoires in uit te stallen of je serviesgoed mooi te etaleren. Shop deze en andere stijlen vitrinekasten zoals modern en landelijk nu op de webshop of in de woonwinkels. In de serie Note zijn meerdere meubels verkrijgbaar, zoals een complete woonkamer. De vitrinekast Note sluit naadloos aan bij deze woonserie en is een prachtige toevoeging.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 77 kg
Diepte
: 43 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 205 cm
Breedte
: 68 cm
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Vitrinekast Note.
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Vitrinekast Note ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.