0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Houten vitrinekast Clif

399,-
Productomschrijving
Deze unieke houten vitrinekast bestaat uit veel opbergruimte, maar ook een uniek een mooi design. Door de opbergvakken kun je spullen kwijt, maar ook dingen etaleren. Achter de deuren kun je vooral spullen of apparaten opbergen. Dit design is erg uniek, maar ook heel speels. Met deze houten vitrinekast haal je zeker een eyecatcher in huis! Het is ideaal in het verlengde van de keuken, om borden of glazen in te zetten. Maar ook in de woonkamer, voor het etaleren van spullen waar jij erg trots op bent. In de serie Clif zijn meerdere producten verkrijgbaar. Kijk hier voor ons assortiment.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 91,5 cm
Gewicht
: 81 kg
Hoogte
: 205 cm
In Showroom
: Ja, Eindhoven
Diepte
: 41,5
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Houten vitrinekast Clif.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Houten vitrinekast Clif vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.