0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Houten eettafel Clif

275,-
  • Spaanplaat - FO_Vintage Eiken - 160 x 90 cm
Productomschrijving
Deze prachtige verweerde, houten eettafel geeft een robuuste uitstraling aan jouw eetkamer of keuken. Het is een echte blikvanger. Je kunt met eettafel Clif een heel industrieel, maar ook een bohemien interieur creëren. Plaats er stoelen bij met stalen poten en jouw eethoek is helemaal af gestyled! Het bovenblad van deze houten eettafel is uitschuifbaar. Dit betekent dat de eettafel 160 cm is en uitgeschoven 200 cm. Zo kun je een tafel voor 8 personen creëren, waar je normaal een tafel voor 4 personen hebt. Ideaal voor etentjes, kerst of wanneer je visite hebt! In de serie Clif zijn meerdere meubels beschikbaar en ook een combinatie van deze meubels, voor een mooie prijs: de complete woonkamer Clif. Waar deze houten eettafel onder andere onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 65 kg
Lengte
: 160 > 200 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 76,6 cm
Breedte
: 90 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Houten eettafel Clif.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Houten eettafel Clif vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.