1
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Snelle levering

Complete woonkamer Clif

995,-
 • Houten dressoir Clif
  Spaanplaat - FO_Vintage Eiken - 156 x 41,5 cm
 • Houten tv-meubel Clif
  Spaanplaat - FO_Vintage Eiken - 142 x 52 cm
 • Houten eettafel Clif
  Spaanplaat - FO_Vintage Eiken - 160 x 90 cm
 • Houten salontafel Clif
  Spaanplaat - FO_Vintage Eiken - 110 x 65 cm
Productomschrijving
Deze mooie chique en industriële woonkamer is een echte blikvanger. De meubels zijn allemaal robuust uitgevoerd. Door donkere kleuren te gebruiken, krijgt de complete woonkamer Clif naast iets stoers, óók iets stijlvols en knus. Je waant je namelijk echt in natuurlijke sferen, zoals in bijvoorbeeld een blokhut. Een mooie donkere bank er bij en jouw woonkamer is klaar. En dat zonder moeite! Deze complete woonkamer bestaat - net als al onze woonkamers - uit een salontafel, een tv-meubel, eettafel en een dressoir. Je bent dus in één keer klaar met het shoppen voor woonkamermeubels. Bekijk de meubels uit deze serie ook eens los, of maak jouw woonkamer compleet met de vitrinekast uit dezelfde serie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Clif.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Clif vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.