0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Houten salontafel Clif

295,-
  • Spaanplaat - FO_Vintage Eiken - 110 x 65 cm
Productomschrijving
Deze prachtige houten salontafel heeft een verweerd en robuust uiterlijk. Hierdoor lijkt deze salontafel heel natuurlijk, maar ook heel stoer. En past daarmee in vele soorten interieur, van landelijk tot bohemien en industrieel. Daarbij heeft deze houten salontafel een fantastische feature: het bovenblad is uitklapbaar. Zo kun je – wanneer je bijvoorbeeld op je bank aan het werken bent – het bovenblad naar je toe klappen. Ook handig voor hapjes en drankjes. Houten salontafel Clif hoort bij de populaire en mooie serie Clif. Hier zijn onder andere een complete woonkamer met deze salontafel, een eettafel, tv-meubel en dressoir verkrijgbaar. Al deze meubels zijn uiteraard ook los verkrijgbaar. Shop deze houten salontafel en de andere meubels hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 45 > 67 cm
Breedte
: 65 > 91,5 cm
Gewicht
: 40 kg
Lengte
: 110 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Houten salontafel Clif.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Houten salontafel Clif vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.