0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Houten dressoir Clif

299,-
Productomschrijving
Dit prachtige houten dressoir uit de serie Clif is een echte eyecatcher. Met dit dressoir in jouw woonkamer weet je zeker dat jouw interieur karakteristieke trekken gaat krijgen. Een verweerd meubel ziet er namelijk niet alleen stijlvol en chic uit, het heeft ook iets stoers en zelfs vintage. Daarnaast heeft dit houten dressoir veel opbergruimte. Zo houd je jouw woonkamer netjes opgeruimd en georganiseerd. Ook kabels hoeven niet meer in het oog te liggen, maar kunnen netjes achter deurtjes bewaard blijven. Met drie deuren, twee lades en twee vakken is er in ieder geval genoeg ruimte voor apparatuur in dit houten dressoir! Kijk ook eens bij de complete woonkamer Clif, voor een woonkamer met meubels in dezelfde stijl, materiaal en kleur.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 41,5 cm
Breedte
: 156 cm
Gewicht
: 65 kg
Hoogte
: 86 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Houten dressoir Clif.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Houten dressoir Clif vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.