0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Tilburg

385,-
Productomschrijving
Dit mooie, grote dressoir is uitgevoerd in een combinatie tussen een industriële en natuurlijke, landelijke look. En past dus in meerdere woonstijlen. Dressoir Tilburg hoort bij één van onze favoriete en populaire series, namelijk de woonserie Tilburg. Dit dressoir is voorzien van twee draaideuren, met daarachter legplanken en drie grote lades in het midden. Zowel de deuren als lades hebben soft-close. Hierdoor klappen de deurtjes niet dicht, maar gaan ze zachtjes dicht. Daardoor gaat de slijtage van dit dressoir een heel stuk langzamer. Het dressoir heeft metalen handgrepen en is gemaakt van spaanplaat. In de serie Tilburg zijn ook een salontafel, eettafel, tv-meubel en vitrinekasten verkrijgbaar. Allemaal in dezelfde kleuren. Een combinatie van deze producten vind je bij onze complete woonkamers. Deze hele serie is ook in de kleur grijs beschikbaar.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 47 cm
Hoogte
: 85 cm
Breedte
: 190 cm
Gewicht
: 75 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Tilburg.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Tilburg vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.