0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Tilburg

225,-
Productomschrijving
Het tv-meubel Tilburg heeft een super handig design. De twee vakken aan beide kanten zorgen ervoor dat je spullen kunt opbergen, maar wel achter dichte deurtjes. Zo houd je een nette en opgeruimde woonkamer. De planken in het midden zijn ideaal voor het opbergen of plaatsen van apparatuur, zoals bijvoorbeeld spelcomputers. Daarnaast is het ook een heel mooi meubel. De landelijke en rustieke kleuren zorgen voor rust en warmte in jouw woonkamer. Bekijk ook onze complete woonkamers, waaronder complete woonkamer Tilburg. Daar zit dit tv-meubel ook bij inbegrepen, naast een eettafel, salontafel en dressoir.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 47 cm
Hoogte
: 50 cm
Breedte
: 190 cm
Gewicht
: 40 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Tilburg.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Tilburg vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.