0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bureau Rosie

70,-
Productomschrijving
Het bureau Rosie is echt een ideaal bureau voor in jouw thuiskantoor of in jouw thuis werkplek. Zeker in deze periode waarin we veel thuiswerken en ook wanneer je niet heel veel ruimte hebt in huis. Omdat dit bureau vooral in de hoogte werkt, kun je er veel spullen in kwijt. Het is eigenlijk een bureau en een wandrek in één. Op die manier kun je al jouw thuiswerk-spullen boven in het rek kwijt. Het is een vrij industrieel item, dus jouw kantoor ziet er ook meteen heel fancy uit. Wil je jouw kantoor verder aankleden, shop dan ook onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 45 cm
Hoogte
: 142 cm
Breedte
: 84 cm
Gewicht
: 11 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureau Rosie vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.