0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Kinderbureau Ster

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Kinderbureau Ster vind je hieronder.
Productomschrijving
Het leuke kinderbureau Ster komt in de kleur roze en grijs. Ideaal voor meisjes, maar óók leuk voor jongens. Het kinderbureau is voorzien van een deurtje, met twee vakken. Erg handig voor opbergruimte. Hier kan bijvoorbeeld een laptop in, mappen, of boeken. Dit kinderbureau is erg leuk bij de kinderkamer Ster! Deze kinderkamer is net zoals kinderbureau Ster ook helemaal doorgevoerd in het thema ‘sterren’, zoals de naam zegt. Alle meubels uit deze serie hebben dezelfde afwerking en kleurgebruik. En het thema maakt deze set, maar ook de losse meubels super leuk voor een peuter of een kleuter! Op het bovenblad is een vakje met inham beschikbaar, waar bijvoorbeeld schriftjes of pennen in geschoven kunnen worden.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 95 cm
Breedte
: 113 cm
Diepte
: 50 cm
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.