0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Complete kinderkamer Ster

425
  • Kinderbed Ster
    Spaanplaat - DE_Wit
  • Kinderkast Ster
    Spaanplaat - DE_Wit
  • Kindernachtkastje Ster
    Spaanplaat - DE_Wit

Productomschrijving

Reik naar de sterren, met deze complete kinderkamer Ster. Deze super schattige kinderkamer bestaat uit een bed, een kledingkast en een nachtkastje. Het bed is 90 x 200 cm. Deze kinderkamer heeft het thema ster en dat is doorgevoerd in alle meubels. Die overigens ook los te verkrijgen zijn. Naast de meubels van deze hemelse complete kinderkamer, kun je de commode en het bureau die ook op de foto staan, er bij bestellen. Zo maak je de hele kinderkamer compleet in dezelfde stijl en zal jouw kind zijn of haar kamer niet eens meer uit willen. Wat zal jouw zoon of dochter heerlijk slapen zo onder de sterren!

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete kinderkamer Ster.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Complete kinderkamer Ster vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.