0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Computertafel Aristote

99,-
Productomschrijving
Computertafel Aristote is zeer geschikt voor een thuisoffice en voor iemand die veel thuis werkt. Door de meerdere lades die zowel links als rechts te plaatsen zijn, is er meer dan genoeg opbergruimte. Hier kun je bijvoorbeeld jouw laptop, boeken of schrijfgereedschap in kwijt. De computertafel is leverbaar in twee kleuren: in een houtlook en in zwart en wit. Met de houtlook creëer je heel makkelijk en snel een rustige en landelijke look. Met de zwart/witte creëer je een moderne uitstraling. Pas jouw computertafel aan naar de rest van jouw kantoor om de rustigste werkomgeving mogelijk samen te stellen. Bekijk ook onze bureaustoelen eens, om jouw kantoor helemaal compleet te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 123 cm
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 77 cm
Gewicht
: 25 kg
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.