0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Computertafel Aristote

99,-

Productomschrijving

Computertafel Aristote is zeer geschikt voor een thuisoffice en voor iemand die veel thuis werkt. Door de meerdere lades die zowel links als rechts te plaatsen zijn, is er meer dan genoeg opbergruimte. Hier kun je bijvoorbeeld jouw laptop, boeken of schrijfgereedschap in kwijt. De computertafel is leverbaar in twee kleuren: in een houtlook en in zwart en wit. Met de houtlook creëer je heel makkelijk en snel een rustige en landelijke look. Met de zwart/witte creëer je een moderne uitstraling. Pas jouw computertafel aan naar de rest van jouw kantoor om de rustigste werkomgeving mogelijk samen te stellen. Bekijk ook onze bureaustoelen eens, om jouw kantoor helemaal compleet te maken.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 123 cm
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 77 cm
Gewicht
: 25 kg

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.