0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bureaustoelen

lees meer

Veel van je tijd breng je door achter je bureau. Zeker in een periode waarin mensen veel freelancen en ZZP’en, of gedeeltelijk thuiswerken, is het van cruciaal belang dat de bureaustoel goed en comfortabel is. Een zithouding is echt van essentieel belang dan, zeker voor jouw welzijn. Je vindt allerlei betaalbare draaistoelen op WOONENZO. Bureaustoelen van goede kwaliteit zijn super belangrijk voor een gezonde en goede werkomgeving.

9 resultaten
Filteren ×
Materiaal
Kleur
Bureaustoel Kenned
Bureaustoel Kenned
Van een bureaustoel verwacht je (zit)comfort. Je spendeert soms meerdere uren per dag aan je bureautafel, dus ...
155,-

Levertijd: 8 tot 12 weken
Bureaustoel Clevia
Bureaustoel Clevia
Deze stevige bureaustoel zorgt voor het beste zitcomfort mogelijk. Bureaustoel Clevia heeft een zwarte kunstst...
135,-

Levertijd: 8 tot 12 weken
Bureaustoel Oswal
Bureaustoel Oswal
Een bureaustoel moet voor veel comfort en een goede zithouding zorgen. Bureaustoel Oswal heeft een goede rugle...
75,-

Levertijd: 8 tot 12 weken
Bureaustoel Argon
Bureaustoel Argon
Bureaustoel Argon biedt zeer goede zitcomfort. En dat is precies wat je verwacht van een goede bureaustoel. Bu...
95,-

Levertijd: 8 tot 12 weken
Bureaustoel Meto
Bureaustoel Meto
Van een bureaustoel verwacht je stabiliteit en comfort, maar ook een goed design. Bureaustoel Meto biedt dit a...
185,-

Levertijd: 8 tot 12 weken
Bureaustoel Tim
Bureaustoel Tim
De elegante bureaustoel Tim geeft je alles wat je van een bureaustoel verlangt. Comfort én design. Hij heeft ...
135,-

Levertijd: 8 tot 12 weken
Bureaustoel Macxie
Bureaustoel Macxie
Deze bureaustoel met hoge rugleuning zorgt voor veel ondersteuning aan de nek, rug en schouders. Ook de hoofds...
115,-

Levertijd: 8 tot 12 weken
Bureaustoel Vascos
Bureaustoel Vascos
Bureaustoel Vascos zorgt voor uitstekende comfort. Deze moderne en stevige bureaustoel is stabiel en stijlvol....
175,-

Levertijd: 8 tot 12 weken
Bureaustoel Tom
Bureaustoel Tom
Bureaustoel Tom is de perfecte stoel voor jouw kantoor of werkruimte. Door het zachte nylon materiaal zit de b...
145,-

Levertijd: 8 tot 12 weken

Verschillende soorten en maten bureaustoelen

Niet alleen het comfort is belangrijk tegenwoordig. De computers/laptops zijn samen met bureaustoelen verplaatst van de studeerkamer naar de woonkamer of keuken. Het is immers toch gezelliger om in een leefomgeving te werken, dan opgesloten in een kamertje. Aan een bureaustoel worden nu dan ook andere eisen gesteld, zoals bijvoorbeeld het design of de kleur.

 

Bureaustoel kopen

 

Een zwarte bureaustoel past eigenlijk in ieder interieur wel. Je kunt natuurlijk wel kiezen tussen verschillende soorten poten, verschillende soorten wielen en verschillende soorten leuningen. Verchroomd metaal staat goed in moderne kamers maar ook in een industriële woonkamer. Uiteraard hebben wij ook meerdere bureaus in ons assortiment.

Bij het uitzoeken van een kantoorstoel of een bureaustoel is het belangrijk dat je let op de verstelbare zithoogte en verstelbare armsteunen. Zeker wanneer je veel achter een bureau zit. Dit draagt namelijk bij aan het ontlasten van jouw nek en schouders. Wanneer de ellebogen op een ontspannen manier op de steunen kunnen rusten, dan heb je een goede draaistoel.

 

Goede kantoorstoelen

 

Een goede bureaustoel combineert vorm en functie. Oftewel: kwalitatieve bureaustoelen hebben niet alleen een mooi design. Het is ook belangrijk dat er ergonomische ondersteuning voor het lichaam is. Zo is een rugleuning met een S-vorm de beste optie, aangezien deze de ruggenwervels van de mens volgt. Een bureaustoel doet zijn werk goed wanneer de rugspieren en de tussenwervelschijven ontlast zijn. Dit maakt namelijk een comfortabele zithouding mogelijk. Vandaar dat een S-vorm rugleuning bij een draaistoel altijd een goede keuze is. Een hoge rug is ook prettig voor de ondersteuning. Hierdoor merk je dat je na lange tijd zitten, geen last krijgt van stijve gewrichten of pijn in je onderrug.

 

Makkelijk en snel

 

Sta je op het punt om een bureaustoel of meerdere bureaustoelen te kopen? Bij WOONENZO kun je eenvoudig en snel de perfecte goedkope kantoorstoelen bestellen en ook goedkope bureaustoelen. En makkelijk betalen via Ideal. Door de uitgebreide selectiemogelijkheden vind jij gegarandeerd bureaustoelen die perfect zijn voor de zithouding. En daarbij behorende bureaus, zoals bureau Aristote of bureau Aryan.

Kom een kijkje nemen in de winkel en laat je adviseren. Je kunt ook meteen online de bureaustoel van je keuze bestellen. Ons brede aanbod kantoorstoelen bevat voor iedereen een perfecte stoel voor een goede zithouding. Of kom langs in Amsterdam of Tilburg, en probeer je stoel uit!