0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Bureau Nolan

90,-
Productomschrijving
Het bureau Nolan is super handig voor jouw thuiskantoor. Je plaatst hier namelijk makkelijk stoelen of bureaustoelen aan, omdat de poten vrij ver uit elkaar staan. En toch is dit bureau smal genoeg om in een klein kantoortje te staan. Dit bureau bestaat uit een werkblad en een klein bovenblad, waar je spullen kunt neerzetten. Super handig! Daarnaast is het ondanks het eenvoudige design, een mooi bureau. De poten zijn uitgevoerd in metaal en het bovenblad in houtlook. Bekijk op onze webshop ook eens de bureaustoelen. En zoek je nog iets om jouw thuiskantoor mee op te fleuren? Bekijk dan onze schilderijen.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 91 cm
Diepte
: 56 cm
Breedte
: 104 cm
Gewicht
: 16 kg
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Bureau Nolan vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.