0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Bezorging voor 29,95

Tv-meubel Purmerend

110
  • Spaanplaat - PS_Artisan_Wit - 160 x 40 cm

Productomschrijving

Scandinavisch tv-meubel Purmerend is een echte blikvanger. Dit tv-meubel met een Scandinavische look heeft een mooi design. Dit tv meubel is voorzien van één legplank dat twee vakken van elkaar scheidt. Handig om bijvoorbeeld jouw afstandsbediening in op te bergen. In de dichte vakken kun je jouw apparatuur kwijt, zonder dat het rommelig oogt in je kamer. Door de hoge poten is het makkelijk om dit tv-meubel, maar ook de vloer schoon te houden. En je ruimte krijgt er een open karakter door, waardoor je woonkamer meteen ruimtelijker lijkt. Zeker wanneer je meerdere meubels op hoge poten aan zou schaffen. Van de serie Purmerend zijn meerdere meubels verkrijgbaar. Zoals bijvoorbeeld een barkast, vitrinekasten en een complete woonkamer, met salontafel, tv-meubel, eettafel en een dressoir.

Specificaties

Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja (Den Haag)
Breedte
: 160 cm
Hoogte
: 50 cm
Diepte
: 40 cm

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Purmerend.

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Tv-meubel Purmerend vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.