0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Hud

275,-
  • Spaanplaat - FO_Eiken - 170 x 42 cm
Productomschrijving
Dit mooie tv-meubel van hout komt in een bijzonder patroon. Daarmee wordt het meteen een heel uniek item. Door de metalen ombouw is dit naast een heel natuurlijk tv-meubel, ook een heel industrieel item. Een mooi design gecombineerd met een stoer tintje. Door de twee lades, één groot afgesloten vak en twee open opbergvakken heb je meer dan genoeg plek voor al je apparatuur, maar ook om rommeltjes op te bergen. Eikenlook met betonlook geeft een stijlvol, chic, maar dus ook een robuust uiterlijk. Omdat dit tv-meubel hout hoog op de poten staat, is het makkelijk om te poetsen onder dit meubel. Bekijk ook eens de complete woonkamer Hud, waar dit tv-meubel hout onderdeel van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Gewicht
: 48 kg
Hoogte
: 52,4 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 41,5 cm
Breedte
: 168,8 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Hud.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Hud vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.