0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Duro

250,-
  • Spaanplaat - FO_Pijnboom Wit /Antiek Eiken - 140 x 50 cm
Productomschrijving
Het prachtige tv-meubel komt uit de landelijke woonserie Duro. Haal het plattelandsgevoel in huis met dit tv-meubel. En creëer een knusse woonkamer. Met opbergruimte en plek voor apparatuur is tv-meubel Duro ook nog eens heel praktisch. Niets fijner dan een opgeruimde woning natuurlijk! Dit speelse tv-meubel is uitgevoerd in twee kleuren en wordt daarmee niet alleen een uniek meubel, maar ook een eyecatcher. De achterkant van tv-meubel Duro is voorzien van een gat om de kabels van je apparatuur doorheen te halen. Zo heb je geen last meer van kabels die in het zicht liggen. Bekijk dit tv-meubel en de rest uit de woonserie Duro nu in de webshop of in een van de woonwinkels.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 52 cm
Breedte
: 140 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den-Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Duro.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Duro vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.