0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Duro

385,-
  • Spaanplaat - FO_Pijnboom Wit /Antiek Eiken - 175 x 43 cm
Productomschrijving
Het dressoir Duro komt uit de mooie, landelijke woonserie Duro. Met onder andere een salontafel, eettafel en dit dressoir kun je jouw hele woonkamer in dezelfde stijl inrichten. Je kunt ook voor de combinatiedeal ‘de complete woonkamer Duro’ kiezen. Dan krijg je onder andere dit dressoir. Het dressoir Duro heeft veel opbergruimte door de zes vakken en twee lades. Omdat de kleur van de twee lades en het bovenblad anders zijn dan de rest van het dressoir, krijg je een unieke en speelse uitstraling. Het dressoir Duro is mooi, maar dus ook heel praktisch. Shop deze ideale combinatie nu in de woonwinkels of webshop van WOONENZO.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 43 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den-Haag en Eindhoven
Hoogte
: 90 cm
Breedte
: 175 cm
Gewicht
: 69 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Duro.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoir Duro vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.