0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Landelijk dressoir Marquise

245,-
  • Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 175 x 43 cm
  • Spaanplaat - DE_Prataoak_Andersen - 216 x 43 cm
Productomschrijving
Landelijk dressoir Marquise zal naast rust en een plattelands gevoel, ook voor een opgeruimd huis zorgen. Dit dressoir is leverbaar in de kleurencombinatie Andersen Pina en Prata Oak. Dressoir Marquise is uitgevoerd met drie grote vakken met daarachter legplanken en in het midden bovenin een lade. Dit is een landelijk dressoir met veel opbergruimte. Waar een dressoir vaak met meerdere lades is uitgevoerd, is dressoir Marquise met één lade uitgevoerd. De lade is bruikbaar voor kleine spullen, maar de grote opbergvakken zullen zeer handig zijn. Het landelijk dressoir is voorzien van donkergrijze grepen. Voor een meerprijs is dit dressoir ook verkrijgbaar in een grotere afmeting, namelijk L216 x B43 x H82cm. Dressoir Marquise is ook in de combinatie met een salontafel, tv-meubel en eettafel verkrijgbaar. Kijk hier voor de complete woonkamer Marquise, waar dit landelijk dressoir ook één van de meubels van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 82 cm
Gewicht
: 73 kg
Lengte
: 216 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag en Eindhoven
Breedte
: 43 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Landelijk dressoir Marquise .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Landelijk dressoir Marquise vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.