0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Dressoir Marquise

245,-
Productomschrijving
Landelijk dressoir Marquise zal naast rust en een plattelands gevoel, ook voor een opgeruimd huis zorgen. Dit dressoir is leverbaar in de kleurencombinatie Andersen Pina en Prata Oak. Dressoir Marquise is uitgevoerd met drie grote vakken met daarachter legplanken en in het midden bovenin een lade. Dit is een landelijk dressoir met veel opbergruimte. Waar een dressoir vaak met meerdere lades is uitgevoerd, is dressoir Marquise met één lade uitgevoerd. De lade is bruikbaar voor kleine spullen, maar de grote opbergvakken zullen zeer handig zijn. Het landelijk dressoir is voorzien van donkergrijze grepen. Dressoir Marquise is ook in de combinatie met een salontafel, tv-meubel en eettafel verkrijgbaar. Kijk hier voor een van de complete woonkamers, zoals de complete woonkamer Marquise, waar dit landelijk dressoir ook één van de meubels van is.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Lengte
: 175 cm
Breedte
: 43 cm
Hoogte
: 82 cm
Gewicht
: 73 kg
Te bekijken?
: Ja, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam
Wat klanten van ons vinden
Vaak samen gekocht
Hieronder vind je producten die vaak samen gekocht zijn met Dressoir Marquise .
Anderen bekeken ook
Anderen bekeken naast Dressoir Marquise ook:
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Rotterdam zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.