0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Duro

350,-
  • Spaanplaat - FO_Pijnboom Wit /Antiek Eiken
Productomschrijving
Deze unieke en prachtige vitrinekast past perfect in een landelijk interieur. Met open en dichte lades. Shop nu snel en veilig bij WOONENZO. Deze vitrinekast bestaat uit een groot vak en een lade onderin, met een dicht deurtje. Op die manier kun je spullen opbergen zonder dat het rommelig oogt in jouw woonkamer of eetkamer. De vier vakken bovenin zijn ideaal voor het etaleren van spullen waar jij trots op bent. Door het glazen deurtje kun je namelijk precies zien wat je in je vitrinekast hebt geplaats. Mooi serviesgoed, prachtige wijnglazen of misschien een plant of vaas: alles staat mooi in deze vitrinekast. Bekijk de rest van de serie Duro op onze webshop of ga langs in een WOONENZO woonwinkel.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 70 cm
Gewicht
: 64 kg
Diepte
: 40 cm
In Showroom
: Ja, Den Haag
Hoogte
: 212 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Duro.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Duro vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.