0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Adita

160,-
  • Spaanplaat - MS_Ribbeck Oak - 150 x 45 cm
Productomschrijving
Dit praktische, maar ook mooie tv-meubel hoort bij de landelijke woonserie Adita. Zorg voor een super knusse, huiselijke en warm ogende woonkamer met tv-meubel Adita. Door de verschillende lades en vakken heb je veel plek om je apparatuur in op te bergen en ook de kabels via de achterkant weg te werken. In de lades kun je natuurlijk ook spullen opbergen die je in de buurt van je tv of woonkamer wil bewaren. Schaf dit tv-meubel los aan of in combinatie met de andere meubels van de complete woonkamer. Shop dit meubel met veel opbergruimte nu in de webshop of in één van de woonwinkels van WOONENZO!
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 45 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Hoogte
: 54 cm
Breedte
: 150 cm
Gewicht
: 43 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Adita.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Adita vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.