0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Tv-meubel Greta

230,-
  • MDF - mo_Betonlook - Breedte 156
  • MDF - mo_Betonlook - Breedte 208 cm
Productomschrijving
Hoogglans tv-meubel Greta is een modern tv-meubel uitgevoerd in hoogglans betonlook. Hoogglans betonlook zorgt voor een elegante én unieke uistraling. Dit tv-meubel is voorzien van twee draaideuren met in het midden een glazen legplank. Zo is dit meubel handig ingedeeld, met veel opbergruimte. Hoogglans tv-meubel is ook verkrijgbaar in een grotere afmeting, namelijk 208 cm. Dus mocht deze te klein zijn voor jouw woning, ga dan voor het grotere exemplaar. En heb nóg meer ruimte voor je apparatuur. In de collectie Greta zijn veel meubels beschikbaar. Bekijk ook onze complete woonkamer Greta. Compleet met dit tv meubel, een mooie salontafel, eet vier-persoons eettafel en een dressoir of vitrinekast.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 47 cm
Gewicht
: 55 kg
Hoogte
: 45 cm
Breedte
: 156/208 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.