0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Greta

260,-
  • MDF - mo_Betonlook - Breedte 156
  • MDF - mo_Betonlook - Breedte 208 cm
Productomschrijving
Hoogglans tv-meubel Greta is een modern tv-meubel uitgevoerd in hoogglans betonlook. Hoogglans betonlook zorgt voor een elegante én unieke uistraling. Dit tv-meubel is voorzien van twee draaideuren met in het midden een glazen legplank. Zo is dit meubel handig ingedeeld, met veel opbergruimte. Hoogglans tv-meubel is ook verkrijgbaar in een grotere afmeting, namelijk 208 cm. Dus mocht deze te klein zijn voor jouw woning, ga dan voor het grotere exemplaar. En heb nóg meer ruimte voor je apparatuur. In de collectie Greta zijn veel meubels beschikbaar. Bekijk ook onze complete woonkamer Greta. Compleet met dit tv meubel, een mooie salontafel, eet vier-persoons eettafel en een dressoir of vitrinekast.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 45 cm
Breedte
: 156/208 cm
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 47 cm
Gewicht
: 55 kg
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Greta.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Greta vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels ook gratis thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.