0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Tv-meubel Greta

260,-
  • MDF - mo_Betonlook - Breedte 156
Productomschrijving
Hoogglans tv-meubel Greta is een modern tv-meubel uitgevoerd in hoogglans betonlook. Hoogglans betonlook zorgt voor een elegante én unieke uistraling. Dit tv-meubel is voorzien van twee draaideuren met in het midden een glazen legplank. Zo is dit meubel handig ingedeeld, met veel opbergruimte. Hoogglans tv-meubel is ook verkrijgbaar in een grotere afmeting, namelijk 208 cm. Dus mocht deze te klein zijn voor jouw woning, ga dan voor het grotere exemplaar. En heb nóg meer ruimte voor je apparatuur. In de collectie Greta zijn veel meubels beschikbaar. Bekijk ook onze complete woonkamer Greta. Compleet met dit tv meubel, een mooie salontafel, eet vier-persoons eettafel en een dressoir of vitrinekast.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Diepte
: 47 cm
Gewicht
: 55 kg
Hoogte
: 45 cm
Breedte
: 156/208 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Tv-meubel Greta.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Tv-meubel Greta vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.