0
kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Hoogglans salontafel Greta

195
  • MDF - mo_Betonlook - 126 x 66 cm

Productomschrijving

Hoogglans salontafel Greta is een salontafel die perfect staat in een modern of klassiek interieur. Deze salontafel is uitgevoerd in hoogglans betonlook. Wat naast chic en elegant, ook een beetje robuustheid uitstraalt. Een hoogglans salontafel oogt heel stijlvol en je geeft je woonkamer meteen een heel andere uitstraling door de aanschaf van deze salontafel. Bekijk ook de complete woonkamer Greta voor meer meubels uit deze serie. Of neem een kijkje bij de dressoirs, vitrinekasten, tv-meubels of eettafels voor meerdere losse meubels uit de collectie Greta. Zodat je naast deze mooie hoogglans salontafel, ook andere hoogglans meubels in jouw woonkamer kunt toevoegen.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Lengte
: 126 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Breedte
: 67 cm
Gewicht
: 30 kg
Hoogte
: 42 cm

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.