0
Opening nieuwe woonwinkel Eindhoven 10 april!
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Bezorging voor 29,95

Complete woonkamer Greta

995 Adviesprijs1085,- 9% Je bespaart € 90,00
 • Hoogglans salontafel Greta
  MDF - mo_Betonlook - 126 x 66 cm
 • Hoogglans eettafel Greta
  MDF - mo_Betonlook - 160 x 90 cm
 • MDF - mo_Betonlook - 190 x 90 cm
 • Tv-meubel Greta
  MDF - mo_Betonlook - Breedte 156
 • MDF - mo_Betonlook - Breedte 208 cm
 • Dressoir Greta
  MDF - mo_Betonlook - 156 x 47 cm
 • MDF - mo_Betonlook - 208 x 47 cm
Productomschrijving
Moderne woonkamer Greta is speciaal voor de liefhebbers van een modern interieur. Uitgevoerd in hoogglans betonlook, is deze woonkamer uniek in zijn soort. Hierdoor lijkt de set van marmer. Deze kleur komt niet vaak voor en daarmee wordt deze complete woonkamer wel erg uniek. Moderne interieurs zijn strak, neutraal en simplistisch. En dat is Greta ook absoluut. Maar ‘less is more’ geldt hier absoluut. Want Greta heeft geen opsmuk nodig!

Complete woonkamer Greta bestaat uit een salontafel, eettafel, tv-meubel en dressoir. De vitrinekasten naast de tv-meubel op de foto zijn niet in de set inbegrepen, maar kun je er natuurlijk wel bij bestellen, om zo de set compleet te maken. Wil je deze bestellen? Klik dan hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Greta.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Greta vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in ons distributiecentrum in Tilburg of in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Je kunt jouw meubels ook thuis laten bezorgen door onze bezorgservice, voor een vergoeding van 29,95. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code en de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.