0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Bezorging voor 29,95

Complete woonkamer Mora

1150,-
 • Eettafel hoogglans wit Mora
  Spaanplaat - MO_Hoogglans wit - 160 x 90 cm
 • Spaanplaat - MO_Hoogglans wit - 190 x 90 cm
 • Dressoir Mora
  Spaanplaat - MO_Hoogglans wit - 220 x 50 cm
 • Spaanplaat - MO_Hoogglans wit - 165 x 50 cm
 • Salontafel hoogglans wit Mora
  Spaanplaat - MO_Hoogglans wit - 127 x 43 cm
 • Tv-meubel Mora
  Spaanplaat - MO_Hoogglans wit - 150 x 50 cm
Productomschrijving
Complete woonkamer Mora is volledig in hoogglans. Mensen die van deze stijl houden, kunnen hun hart ophalen aan deze complete woonkamerset. Alle meubels van set Mora zijn greeploos, dat betekent dat je je nergens aan kunt stoten en dat alle deurtjes open gaan door een kleine opening bovenin of aan de zijkant. Super handig! De Mora woonkamerserie is dus de ideale woonkamer als je van modern en van hoogglans houdt. We hebben deze serie ook in de combinatie hoogglans wit met zwart. Geïnteresseerd? Klik dan hier. Leuk te combineren ook met felle decoratie, zoals gekleurde kaarsen en felgekleurde kussens. De woonkamerserie is verkrijgbaar voor een mooie prijs.

Onze complete woonkamers bestaan uit een tv-meubel, salontafel, eettafel, en een dressoir of vitrinekast

Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja (Den Haag)
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Mora.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Mora vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.