0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Vitrinekast Mora

549,-

Productomschrijving

Vitrinekast hoogglans wit Mora is een moderne vitrine van Italiaans design. Het bovenste gedeelte van de kast heeft glazen deurtjes met daarachter ook glazen legplanken. Ideaal voor alle spullen die je graag uit wil stallen. De achterzijde van de kast is voorzien van een spiegel, hierdoor krijgt de kast meer diepte. Het onderste gedeelte van de vitrine Mora bestaat uit draaideuren met daarachter één legplank. Hier kun je spullen die je graag op wil bergen kwijt. Zo houd je jouw woonkamer of eetkamer ordelijk. Deze vitrinekast komt inclusief verlichting. Geeft het een extra chique look. In de collectie Mora zijn onder andere een eettafel, salontafel, dressoir en commode beschikbaar. Kijk hier voor de hele collectie.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Hoogte
: 191 cm
Gewicht
: 125 kg
Breedte
: 115 cm
Diepte
: 50 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Mora.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Mora vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.