0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Vitrinekast Mora

580,-
Productomschrijving
Vitrinekast hoogglans wit Mora is een moderne vitrine van Italiaans design. Het bovenste gedeelte van de kast heeft glazen deurtjes met daarachter ook glazen legplanken. Ideaal voor alle spullen die je graag uit wil stallen. De achterzijde van de kast is voorzien van een spiegel, hierdoor krijgt de kast meer diepte. Het onderste gedeelte van de vitrine Mora bestaat uit draaideuren met daarachter één legplank. Hier kun je spullen die je graag op wil bergen kwijt. Zo houd je jouw woonkamer of eetkamer ordelijk. Deze vitrinekast komt inclusief verlichting. Geeft het een extra chique look. In de collectie Mora zijn onder andere een eettafel, salontafel, dressoir en commode beschikbaar. Kijk hier voor de hele collectie.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 191 cm
Gewicht
: 125 kg
Breedte
: 115 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Vitrinekast Mora.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Vitrinekast Mora vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.