4
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Buffetkast modern Modena (eendeurs)

425,-
  • MDF - Hoogglans_Wit - 64 x 45 cm - Met LED verlichting
  • MDF - Hoogglans_Wit - 64 x 45 cm - Zonder LED verlichting
Productomschrijving
De buffetkast modern Modena heeft een mooi en kwalitatief Italiaans design en is gemaakt van het tevens kwalitatieve materiaal MDF. Deze buffetkast in moderne stijl is verkrijgbaar in twee afmetingen en varianten. Zo kun je zelf bepalen welke van deze buffetkasten uit dezelfde serie geschikt is voor jouw woonkamer of de ruimte waar je opbergplek nodig hebt. De kleinere variant heeft drie vakken en een dichte lade en is éénkoloms. De grote variant buffetkast is voorzien van twee glazen deuren en twee houten deuren. Beide zijn verkrijgbaar in wit hoogglans, wat een chique en stijlvolle uitstraling geeft. In de buffetkast modern Modena is een LED-verlichting optioneel, voor een kleine meerprijs van €60,-. Kijk ook eens bij de complete woonkamer Modena. Waar de rest van de meubels uit deze serie zijn samengevoegd.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 45 cm
Breedte
: 64/112 cm
Hoogte
: 180 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Buffetkast modern Modena (eendeurs).
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Buffetkast modern Modena (eendeurs) vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.