0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Salontafel Modena

205,-
  • MDF - Hoogglans_Wit - 126 x 67 cm
  • MDF - Hoogglans_Wit - 100 x 100 cm
Productomschrijving
Witte salontafel Modena is van Italiaans design. Deze stabiele salontafel heeft genoeg bovenblad om al jouw gezellige hapjes en drankjes op te zetten. De salontafel heeft veel karakter en stabiliteit. Ook is de salontafel makkelijk te onderhouden. Je kunt deze namelijk gewoon afnemen met een vochtige doek en vlekken zullen dus ook niet blijven zitten. De salontafel Modena is verkrijgbaar in de kleur wit hoogglans. In de serie Modena zijn meerdere meubels beschikbaar. Ook de complete woonkamer Modena is een echte bestseller. De witte salontafel Modena zit bij de complete woonkamer inbegrepen, net als een eettafel, tv-meubel en een dressoir.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Lengte
: 126 cm
Breedte
: 67 cm
Hoogte
: 42 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Salontafel Modena.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Salontafel Modena vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.