0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Gratis verzending!

Complete woonkamer Modena - Wit

1260,- 995 22% Je bespaart € 265,00
 • Salontafel Modena
  MDF - Hoogglans_Wit - 126 x 67 cm
 • MDF - Hoogglans_Wit - 100 x 100 cm
 • Dressoir wit Modena
  MDF - Hoogglans_Wit - 207 x 45 cm
 • Eettafel wit Modena
  MDF - Hoogglans_Wit - 160 x 90 cm
 • MDF - Hoogglans_Wit - 190 x 90 cm
 • Tv-meubel Modena - Wit
  MDF - Hoogglans_Wit - 160 x 45 cm
 • MDF - Hoogglans_Wit - 112 x 45 cm
Productomschrijving
Deze mooie, witte complete woonkamer Modena heeft een strak en subtiel design. Ideaal wanneer je van rust en ruimtelijk houdt. Je kunt jouw interieur met deze woonkamer helemaal in dezelfde stijl inrichten. Het grote voordeel van een strakke en witte woonkamer, is dat deze makkelijk te decoreren en te combineren is. Je kunt namelijk felle kleuren gebruiken, maar ook donkere, pastel en een mix van meerdere kleuren. Omdat de basis strak en wit is, wordt het zelden te druk en rommelig. Deze complete woonkamer bestaat uit een eettafel, een salontafel, een dressoir en een tv-meubel. Je bent dus in één keer klaar met het shoppen naar woonkamermeubels. Ideaal. Kijk ook eens bij de barkast Modena, om de serie compleet te maken. En mocht je de producten liever los aanschaffen, dan kan dat natuurlijk ook!
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Modena - Wit.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Modena - Wit vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.