0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Bezorging voor 29,95

Complete woonkamer Modena - Wit

929,- Adviesprijs1260,- 27% Je bespaart € 331,00
 • Salontafel Modena
  MDF - Hoogglans_Wit - 126 x 67 cm
 • MDF - Hoogglans_Wit - 100 x 100 cm
 • Dressoir wit Modena
  MDF - Hoogglans_Wit - 160 x 45 cm
 • Eettafel wit Modena
  MDF - Hoogglans_Wit - 160 x 90 cm
 • MDF - Hoogglans_Wit - 190 x 90 cm
Productomschrijving
Deze mooie, witte complete woonkamer Modena heeft een strak en subtiel design. Ideaal wanneer je van rust en ruimtelijk houdt. Je kunt jouw interieur met deze woonkamer helemaal in dezelfde stijl inrichten. Het grote voordeel van een strakke en witte woonkamer, is dat deze makkelijk te decoreren en te combineren is. Je kunt namelijk felle kleuren gebruiken, maar ook donkere, pastel en een mix van meerdere kleuren. Omdat de basis strak en wit is, wordt het zelden te druk en rommelig. Deze complete woonkamer bestaat uit een eettafel, een salontafel, een dressoir en een tv-meubel. Je bent dus in één keer klaar met het shoppen naar woonkamermeubels. Ideaal. Kijk ook eens bij de barkast Modena, om de serie compleet te maken. En mocht je de producten liever los aanschaffen, dan kan dat natuurlijk ook!
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Modena - Wit.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Modena - Wit vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.