0
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Snelle levering

Complete woonkamer Modena - Wit

929 Adviesprijs1260,- 27% Je bespaart € 331,00
 • Salontafel Modena
  MDF - Hoogglans_Wit - 126 x 67 cm
 • Dressoir wit Modena
  MDF - Hoogglans_Wit - 160 x 45 cm
 • Eettafel wit Modena
  MDF - Hoogglans_Wit - 160 x 90 cm
 • Tv-meubel Modena - Wit
  MDF - Hoogglans_Wit - 207 x 45 cm
 • MDF - Hoogglans_Wit - 160 x 45 cm
Productomschrijving
Deze mooie, witte complete woonkamer Modena heeft een strak en subtiel design. Ideaal wanneer je van rust en ruimtelijk houdt. Je kunt jouw interieur met deze woonkamer helemaal in dezelfde stijl inrichten. Het grote voordeel van een strakke en witte woonkamer, is dat deze makkelijk te decoreren en te combineren is. Je kunt namelijk felle kleuren gebruiken, maar ook donkere, pastel en een mix van meerdere kleuren. Omdat de basis strak en wit is, wordt het zelden te druk en rommelig. Deze complete woonkamer bestaat uit een eettafel, een salontafel, een dressoir en een tv-meubel. Je bent dus in één keer klaar met het shoppen naar woonkamermeubels. Ideaal. Kijk ook eens bij de barkast Modena, om de serie compleet te maken. En mocht je de producten liever los aanschaffen, dan kan dat natuurlijk ook!
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Modena - Wit.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Modena - Wit vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.