0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoirspiegel Modena - Wit

165,-
  • MDF - Hoogglans_Wit - 140 cm
Productomschrijving
Dressoirspiegel Modena wit van WOONENZO past perfect bij dressoir Modena en de complete woonkamer uit die serie. Maar is ook zeer geschikt en passend bij andere rustieke, witte of landelijke dressoirs. Een dressoirspiegel is ideaal wanneer je jouw woonkamer wil opleuken of het prettig vindt een spiegel in de buurt te hebben van jouw woonkamer. Boven een dressoir staat dit heel chic en stijlvol. Het lijkt bijna één geheel te zijn. Door de witte lijst past deze dressoirspiegel in heel veel interieurs, het misstaat namelijk niet in een landelijk, rustig, modern of rustiek interieur. Maar de dressoirspiegel past ook in een kleurrijk interieur, omdat dit rust brengt. Kijk ook eens bij de complete woonkamer Modena, om jouw woonkamer helemaal af te maken.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 140/180 cm
Hoogte
: 82 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoirspiegel Modena - Wit.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Dressoirspiegel Modena - Wit vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.