7 woonwinkels in Nederland! Zoek jouw winkel
0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Klanten geven ons een 8,3

Barkast Modena

Niet meer leverbaar!

Helaas is dit product met pensioen. Gelukkig staan er nog genoeg andere producten te trappelen om opgenomen te worden in jouw huis!

Alternatieven
Alternatieve producten voor de Barkast Modena vind je hieronder.
Productomschrijving
Deze mooie, witte barkast Modena staat strak in jouw woonkamer interieur. Door de vier dichte deurtjes, kun je al jouw producten makkelijk opruimen en houd je jouw woonkamer of eetkamer ruimtelijk en ordelijk. Met genoeg opbergruimte achter de vier dichte deuren is dit echt een ideale, witte barkast waar je veel spullen in kwijt kunt. Deze barkast staat mooi bij een rustig of een wit interieur. Kijk daarvoor ook eens naar complete woonkamer Modena. Al deze meubels zijn uitgevoerd in dezelfde stijl als witte barkast Modena. Zo hoef je jouw meubels niet bij elkaar te zoeken en te zorgen dat het bij elkaar past, dat hebben wij namelijk al voor je gedaan.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte 112 cm
Hoogte 144 cm
Diepte 45 cm
Wat klanten van ons vinden
Woonwinkels

Wil je de meubels liever een keer met eigen ogen bekijken, dan kan dat natuurlijk. Ga daarvoor langs bij een WOONENZO woonwinkels. Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Sittard-Geleen en Utrecht zit er altijd wel eentje in de buurt van jou. In onze volledig ingerichte en gedecoreerde meubelzaken zijn altijd medewerkers met een expertise in interieur aanwezig die jou verder kunnen helpen.

Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Wij doen standaard aan stoeplevering. Dat betekent dat wij op de stoep van een (portiek)woning of appartementencomplex leveren. Voor een meerprijs van 60 euro kun je jouw meubels over de drempel van jouw voordeur laten plaatsen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier tot een halfuur van tevoren gebeld.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren. Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.