0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Witte barkast Modena

395,-
Productomschrijving
Deze mooie, witte barkast Modena staat strak in jouw woonkamer interieur. Door de vier dichte deurtjes, kun je al jouw producten makkelijk opruimen en houd je jouw woonkamer of eetkamer ruimtelijk en ordelijk. Met genoeg opbergruimte achter de vier dichte deuren is dit echt een ideale, witte barkast waar je veel spullen in kwijt kunt. Deze barkast staat mooi bij een rustig of een wit interieur. Kijk daarvoor ook eens naar complete woonkamer Modena. Al deze meubels zijn uitgevoerd in dezelfde stijl als witte barkast Modena. Zo hoef je jouw meubels niet bij elkaar te zoeken en te zorgen dat het bij elkaar past, dat hebben wij namelijk al voor je gedaan.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Diepte
: 45 cm
Breedte
: 112 cm
Hoogte
: 144 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Witte barkast Modena .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Witte barkast Modena vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.