0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
 • checkbox woonenzo
  Bezorging voor 29,95

Complete woonkamer Greta

995,- Adviesprijs1085,- 9% Je bespaart € 90,00
 • Hoogglans salontafel Greta
  MDF - mo_Betonlook - 126 x 66 cm
 • Hoogglans eettafel Greta
  MDF - mo_Betonlook - 160 x 90 cm
 • MDF - mo_Betonlook - 190 x 90 cm
 • Tv-meubel Greta
  MDF - mo_Betonlook - Breedte 156
 • MDF - mo_Betonlook - Breedte 208 cm
 • Dressoir Greta
  MDF - mo_Betonlook - 156 x 47 cm
 • MDF - mo_Betonlook - 208 x 47 cm
Productomschrijving
Moderne woonkamer Greta is speciaal voor de liefhebbers van een modern interieur. Uitgevoerd in hoogglans betonlook, is deze woonkamer uniek in zijn soort. Hierdoor lijkt de set van marmer. Deze kleur komt niet vaak voor en daarmee wordt deze complete woonkamer wel erg uniek. Moderne interieurs zijn strak, neutraal en simplistisch. En dat is Greta ook absoluut. Maar ‘less is more’ geldt hier absoluut. Want Greta heeft geen opsmuk nodig!

Complete woonkamer Greta bestaat uit een salontafel, eettafel, tv-meubel en dressoir. De vitrinekasten naast de tv-meubel op de foto zijn niet in de set inbegrepen, maar kun je er natuurlijk wel bij bestellen, om zo de set compleet te maken. Wil je deze bestellen? Klik dan hier.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Complete woonkamer Greta.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Complete woonkamer Greta vind je hieronder.
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.