0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Gratis verzending!

Dressoir Greta

420,-
  • MDF - mo_Betonlook - 156 x 47 cm
  • MDF - mo_Betonlook - 208 x 47 cm
Productomschrijving
Dit mooie hoogglans dressoir geeft jouw woonkamer of eetkamer meteen een elegante en chique uitstraling. En dat voor zo’n mooie prijs! Modern dressoir Greta is uitgevoerd in hoogglans betonlook. Dit dressoir is beschikbaar in twee afmetingen. Het grotere dressoir is 208 cm, de kleinere 156 cm. Je kunt je dressoir dus helemaal aanpassen aan jouw woning en kiezen voor de grote of de kleine variant. Hoogglans dressoir Greta 156 cm is uitgevoerd met drie draaideuren, dressoir Greta 208 cm heeft vier draaideuren. In de serie Greta zijn meerdere meubels verkrijgbaar. Zo kun je met meerdere hoogglans meubels een compleet gestylede woonkamer creëren. Of je kiest voor complete woonkamer Greta.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Hoogte
: 85 cm
Lengte
: 156/208 cm
Gewicht
: 95 kg
Diepte
: 47 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Bezorgservice

Je kunt jouw meubels gratis thuis laten bezorgen door onze bezorgservice. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Je wordt een kwartier van tevoren gebeld. Je kunt de door jou bestelde meubels ook gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je wordt gebeld wanneer jouw meubels in de gewenste woonwinkel zijn.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.