0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Dressoir Greta

385,-
  • MDF - mo_Betonlook - 156 x 47 cm
  • MDF - mo_Betonlook - 208 x 47 cm
Productomschrijving
Dit mooie hoogglans dressoir geeft jouw woonkamer of eetkamer meteen een elegante en chique uitstraling. En dat voor zo’n mooie prijs! Modern dressoir Greta is uitgevoerd in hoogglans betonlook. Dit dressoir is beschikbaar in twee afmetingen. Het grotere dressoir is 208 cm, de kleinere 156 cm. Je kunt je dressoir dus helemaal aanpassen aan jouw woning en kiezen voor de grote of de kleine variant. Hoogglans dressoir Greta 156 cm is uitgevoerd met drie draaideuren, dressoir Greta 208 cm heeft vier draaideuren. In de serie Greta zijn meerdere meubels verkrijgbaar. Zo kun je met meerdere hoogglans meubels een compleet gestylede woonkamer creëren. Of je kiest voor complete woonkamer Greta.
Specificaties
Fysieke kenmerken
In Showroom
: Ja, in Amsterdam en Den Haag
Hoogte
: 85 cm
Lengte
: 156/208 cm
Gewicht
: 95 kg
Diepte
: 47 cm
Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.