2
Kom langs in één van onze woonwinkels!
Menu ×
  • Vaste lage bezorgkosten van 29,95
  • Eigen bezorg- en montagedienst
  • Fysieke winkels

Dressoir Mora

439

Productomschrijving

Dressoir Mora is afkomstig uit Italië en is gemaakt door vakmanschap. Dit mooie dressoir hoogglans is een echte blikvanger en is heel stijlvol in een woonkamer. Het dressoir heeft twee deuren met legplanken, voor de wat grotere apparaten of spullen. De drie lades in het midden zorgen ervoor dat je kleine spullen makkelijker op kunt bergen. Dit dressoir is in twee afmetingen beschikbaar. Voor een meerprijs van €60,- is dressoir Mora leverbaar in 220 cm breed. Op die manier heb je nóg meer opbergruimte. In de serie Mora zijn meerdere meubels verkrijgbaar. Zo kun je jouw hele woonkamer inrichten met hoogglans meubels, die allemaal perfect bij elkaar passen. Kijk hier voor de hele collectie.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Diepte
: 50 cm
Hoogte
: 83 cm
Gewicht
: 94 kg
Breedte
: 220 cm
In Showroom
: Ja (Den Haag)

Uit dezelfde serie

Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Dressoir Mora .

Alternatieven

Alternatieve producten voor de Dressoir Mora vind je hieronder.

Bezorg- en montagedienst

Bezorgen

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis af te halen in onze showrooms in Tilburg en Amsterdam, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een meerprijs van €29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met zaterdag, tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Je wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.


Montage

De meubels worden standaard geleverd als bouwpakket, inclusief montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. Mocht je zelf niet zo handig zijn of het gewoon makkelijker vinden om de meubels door ons vakkundig te laten monteren, dan kun je gebruik maken van onze montagedienst. Hierbij worden jouw producten niet alleen geleverd maar ook uitgepakt en gemonteerd. Al het verpakkingsmateriaal nemen we weer mee terug. Let wel, wanneer je een hangunit laat monteren dan wordt deze alleen gemonteerd en niet opgehangen aan de muur. 

Voor de bezorg- en montagekosten plaats je het product in de winkelwagen en kijk je onder de verzendmethode bij Bezorgen inclusief of exclusief montage.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.