0
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Snelle levering

Hoogglans eettafel Greta

275,-
  • MDF - mo_Betonlook - 160 x 90 cm
  • MDF - mo_Betonlook - 190 x 90 cm
Productomschrijving
Deze hoogglans eettafel is uitgevoerd in betonlook. En geeft een decadente en chique uitstrlaing aan jouw eethoke. Hoogglans eettafel Greta is modern en uitgevoerd in MDF hoogglans. Deze eettafel is ook leverbaar in 190 cm voor een meerprijs. Je kunt dus zelf kiezen of je een vier persoons, zes persoons of zelfs een acht persoons eettafel aanschaft. Aan een tafel van 190 cm kunnen namelijk aan de kop van de tafel ook eetstoelen geplaatst worden. Is dit helemaal jouw stijl? Bekijk dan ook eens de complete woonkamer Greta, waar deze hoogglans eettafel onderdeel van is. Naast een tv-meubel, salontafel en een dressoir, allemaal in dezelfde stijl en kleur.
Specificaties
Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
In Showroom
: Ja, in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven
Lengte
: 160 > 190 cm
Gewicht
: 40 kg
Hoogte
: 77 cm
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Hoogglans eettafel Greta.
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Hoogglans eettafel Greta vind je hieronder.
Bezorgservice

Je kunt de door jou bestelde meubels gratis ophalen in één van onze woonwinkels in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Geef dit altijd van te voren aan om teleurstelling te voorkomen. Jouw bestelling moet namelijk eerst van het distributiecentrum geleverd worden bij jouw gewenste woonwinkel. Je kunt jouw meubels voor een meerprijs ook thuis laten bezorgen. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een bezorgdatum of je krijgt een email waarbij je zelf kunt aangeven wanneer je het geleverd wilt krijgen. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt de avond voor levering een bericht met een tijdsindicatie van 3 uur, zo hoef je niet de hele dag vrij te houden.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.