0
klik hier voor videoshoppen!
Menu ×
  • checkbox woonenzo
    Bezorging voor 29,95

Eettafel hoogglans wit Mora

299 Adviesprijs349,- 15% Je bespaart € 50,00
  • Spaanplaat - MO_Hoogglans wit - 160 x 90 cm
  • Spaanplaat - MO_Hoogglans wit - 190 x 90 cm

Productomschrijving

Eettafel hoogglans wit Mora is zoals de naam al zegt uitgevoerd in de kleur hoogglans wit. Deze eettafel kan uitgevoerd worden met hoogglans witte poten, maar de poten kunnen ook in het zwart. Dat geeft een wat aparter effect aan jouw eetkamer. Met de eettafel in hoogglans wit krijg je de hotel-chic-look. Deze tafel is verkrijgbaar in twee afmetingen. Namelijk 160 cm en 190 cm. Voor vier tot acht personen. Je kunt namelijk aan de tafel van 190 cm ook aan de kopse kant eetstoelen neerzetten. Zo maak je optimaal gebruik van de ruimte en de eettafel. Bekijk de gehele serie Mora op onze website, of in het specifiek de complete woonkamer. Waar deze eettafel hoogglans wit ook een onderdeel van is.

Specificaties

Fysieke kenmerken
Breedte
: 90 cm
Hoogte
: 76 cm
Gewicht
: 60 kg
Lengte
: 160 cm
In Showroom
: Ja (Den Haag)
Uit dezelfde serie
Hieronder vind je producten die uit dezelfde serie zijn als de Eettafel hoogglans wit Mora .
Alternatieven
Alternatieve producten voor de Eettafel hoogglans wit Mora vind je hieronder.

Bezorgservice

Naast de mogelijkheid om jouw meubels gratis op te halen in onze showrooms in Amsterdam, Den Haag en Tilburg, kun je jouw meubels ook thuis laten bezorgen. Voor een vergoeding van 29,95 bezorgen wij alle meubels die je hebt besteld in één keer. Er wordt van tevoren een telefonische afspraak gemaakt voor een mogelijke bezorgdatum. We bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Je krijgt een track-en-trace code of wordt een halfuur van tevoren gebeld, zodat je niet de hele dag vrij hoeft te houden. Als je de meubels door WOONENZO laat bezorgen, kun je een deel aanbetalen en het restantbedrag bij de bezorgers zowel pinnen als contant betalen. 

LET OP! Wij bezorgen door heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. Helaas bezorgen wij niet buiten Nederland.

Garantie

Bij WOONENZO geldt twee jaar garantie op fabricagefouten. Garantie zegt iets over de kwaliteit van het product en we laten ermee zien dat we achter onze producten staan. Bovendien zegt het iets over de service die we bieden, wanneer er onverhoopt toch iets mis blijkt te zijn, dan is het enige wat wij vragen de kassabon en de gelegenheid om het product te inspecteren.

Voor meer informatie over garantie ga naar de pagina: garantie en reclamatie.